Політика конфіденційності - 33 квадратних метри

Інформація, надана вами, є конфіденційною і не передається третім особам, крім випадків, передбачених законодавством.

 

  • Ми запитуємо ваші персональні та контактні дані виключно для здійснення вашого замовлення і надання необхідної інформації про стан його виконання, реєстрації в особистому кабінеті клієнта, участі в рекламних активностях роздрібної мережі «33 квадратних метри».

 

  • Ваші персональні дані обробляються компанією «33 квадратних метри» виключно в розумінні Закону України «Про захист персональних даних». Такі дані, відповідно до вимог законодавства, що регулює правовідносини, пов'язані із захистом персональних даних, зберігаються, обробляються і використовуються в рамках всіх правовідносин, що виникають між вами і компанією «33 квадратних метри». Усі правовідносини, пов'язані з обробкою та захистом персональних даних, регулюються відповідним законодавством.

 

  • Надаючи свої персональні дані на сайті інтернет-магазину 33m2.com.ua при реєстрації або оформленні замовлення, покупець надає продавцеві свою добровільну згоду на обробку, використання (у тому числі і передачу) своїх персональних даних, а також вчинення інших дій, передбачених Законом України «Про захист персональних даних», без обмеження терміну дії такої згоди.

 

  • Продавець зобов'язується не розголошувати отриману від покупця інформацію. Не вважається порушенням надання продавцем інформації контрагентам і третім особам, що діють на підставі договору з продавцем, в тому числі і для виконання зобов'язань перед покупцем, а також у випадках, коли розкриття такої інформації встановлено вимогами чинного законодавства України.

 

Ви висловлюєте згоду на обробку Ваших персональних даних в такий спосіб:

 

  • при здійсненні (підтвердження) вами замовлення на сайті 33m2.com.ua, тобто при придбанні товарів і/або послуг.

 

  • при реєстрації в особистому кабінеті клієнта на сайті 33m2.com.ua,

 

  • за участю в рекламних активностях роздрібної мережі «33 квадратних метри» відповідно до правил проведення таких заходів.

 

  • такий перелік порядку надання згоди на обробку Ваших персональних даних не є вичерпним і узгоджується мережею «33 квадратних метри» і клієнтом (споживачем) і/або доводиться до відома клієнта (споживача).

 

Мережа «33 квадратних метри» гарантує, що персональні дані будуть зберігатися і оброблятися відповідно до вимог Закону України «Про захист персональних даних». Якщо Ви продовжуєте користуватися нашим сайтом, це означає Вашу згоду на використання нами (cookies) і отримання Вами всіх файлів cookie, і нашу можливість відправляти Вам найсвіжішу інформацію про найактуальніші пропозиції та акції. Ви в будь-який час можете легко відмовитися від розсилки або заборонити використовувати куки шляхом персональних налаштувань Вашого пристрою.

ПОВІДОМИТИ ПРО ПОМИЛКУ

«Покупка частинами» від Monobank на 6 платежів

Как оформить "Покупку частями" от monobank:
1. Выберите товар и перейдите к оформлению покупки
2. Выберите способ оплаты «Кредит или рассрочка», затем «Покупка частями от monobank»
3. Подтвердите покупку в приложении monobank

Первый платеж будет списан в момент покупки с банковской карты, а следующий — через месяц. Первый платёж + 5 последующих = 6 платежей.

UA «Покупка частинами» від PrivatBank на 12 платежів

Первый платеж будет списан в момент покупки с банковской карты, а следующий — через месяц. Первый платёж + 5 последующих = 6 платежей.

Цей сайт використовує файли cookie та інші технології, щоб допомогти вам у навігації, а також надати кращий користувальницький досвід, аналізувати використання наших продуктів і послуг, підвищити якість рекламних і маркетингових активностей.